Vijest > Webinar: VIA POSITIVA

Article Details:

  • 18th March 2021 - 10:39 GMT
TRIBINE ZA OSOBNI RAZVOJ

Webinar: VIA POSITIVA

U srijedu, 17.3. u 19 sati putem Zoom aplikacije održano je predavanje Via positiva iz Ciklusa predavanja za osobni razvoj.

S toplijim vremenom nam dolaze, ili bi trebale doći toplije i vedrije misli. Otvorene su terase, naš sredozemni, južnoeuropski način života ponovo polako počinje disati. Na suncu, uz kavu ili štogod drugo misli nam postaju pozitivnije i svijet može poprimiti ljepše boje. Je li moguće biti pozitivan/na u ovakvim vremenima? Je li pogled u pozitivu, u stvari bijeg od realiteta? Kako možemo doći u kontakt s našim pozitivnim stavom u situaciji koja je pomalo nejasna? Prave i održive promjene koje si želimo za sebe dolaze iz nas i idu prema okolini.

Tako naša via positiva utječe na ljude oko nas, čini da se i mi i oni bolje osjećamo i, možda, osvijeste vlastitu via positivu. Razgovarali smo o tome kako možemo doći u kontakt s onim životnim, pozitivnim u nama, zašto je to važno i kamo nas to vodi.

Na predavanju su sudjelovali:

  • Nataša Barolin Belić – certificirana geštalt terapeutkinja i savjetnica za partnerske odnose;
  • Sandro Belić – certificirani geštalt terapeut, savjetnik za partnerske odnose i certificirani geštalt konzultant za organizacije

Bez komentara

Your email will not be published
Cancel reply