Vijest > WEBINAR: Put samopouzdanja

Article Details:

  • 20th May 2021 - 08:06 GMT
TRIBINE ZA OSOBNI RAZVOJ

WEBINAR: Put samopouzdanja

U srijedu, 19. svibnja održan je webinar pod nazivom Put samopouzdanja. Predavanje su održali gđa Nataša Barolin Belić (certificirana geštalt terapeutkinja i savjetnica za partnerske odnose) i gosp. Sandro Belić  -(certificirani geštalt terapeut, savjetnik za partnerske odnose i certificirani geštalt konzultant za organizacije).

Samopouzdanje bi, po uobičajenoj definiciji, bilo naše mišljenje o vlastitim vještinama i mogućnostima. To mišljenje  se formira kroz naše odrastanje i pod ključnim je utjecajem okolnosti u kojima smo ušli u svijet odraslih ljudi. To znači da bismo, u pozitivnoj verziji priče odrastanja i okolnosti, imali osjećaj i uvjerenje kako je naš život pod našom kontrolom.

Samopouzdanje, također, uključuje svjesnost o našim slabostima i snagama, te sposobnosti da se nosimo s kritikama okoline. Kako se nositi s izazovima današnjeg vremena na meridijanima na kojim živimo, kako ostati hladne glave i ne podleći mnogobrojnim distrakcijama i mišljenjima okoline?

Pričali smo o tome kako stječemo samopouzdanje, kako postajemo nesigurni u nas same te kako možemo vratiti osjećaj ispunjenosti i dostatnosti. Ukratko, kako možemo biti glavna uloga u filmu našeg života.

Bez komentara

Your email will not be published
Cancel reply