Vijest > Webinar: PERFEKCIONIZAM

Article Details:

  • 21st October 2020 - 21:00 GMT
TRIBINE ZA OSOBNI RAZVOJ

Webinar: PERFEKCIONIZAM

Dana 21. listopada 2020. održan je webinar pod nazivom Perfekcionizam iz projekta Ciklus tribina za osobni razvoj.

Na webinaru su sudjelovali gđa Nataša Barolin Belić –  certificirana geštalt terapeutkinja i savjetnica za partnerske odnose i gosp. Sandro Belić  – certificirani geštalt terapeut, savjetnik za partnerske odnose i certificirani geštalt konzultant za organizacije.

Nerijetko razmišljamo o nama savršenima kao  jedinoj prihvatljivoj verziji nas. Ovaj naš pravac razmišljanja usmjerava nas prema području bola, neprihvaćanju samih sebe pa i patnje.

Zajedno sa stručnjacima razgovarali smo je li perfekcionizam jedina verzija postojanja ili je ona naša projekcija uzrokovana nekim dubokim uvjerenjima ili možda pak očekivanjima od nas? Onim očekivanjima kojima smo bili izloženi u ranoj razvojnoj dobi. Možemo li povezati visoko postavljenje ciljeve i ideju perfekcionizma? Odakle iz nas dolazi ideja i potreba da budemo savršeni? Što nam je tako teško u prihvaćanju ideje da budemo samo  dovoljno dobri, da budemo onakvi kavi zaista jesmo?

Na ovom predavanju zajedno smo istražiti perfekcionizma u bivanju i življenju koje nas sve više gura u prostor neslobode te ćemo nastojati rasvijetliti barem jedan dio ove velike teme.

Webinar  je održan uživo putem Zoom aplikacije i Facebook stranice Europskog doma Zagreb. Snimku webinara možete pogledati na Facebook stranicu Europskog doma Zagreb.

Bez komentara

Your email will not be published
Cancel reply