Vijest > WEBINAR: Nije tabu tema pričati o strahu u partnerskim odnosima

Article Details:

  • 28th October 2021 - 06:56 GMT
TRIBINE ZA OSOBNI RAZVOJ

WEBINAR: Nije tabu tema pričati o strahu u partnerskim odnosima

U srijedu, 27. listopada održan je webinar Nije tabu tema pričati o strahu u partnerskim odnosima. Umijesto predavanja, webinar je bio koncipiran kao otvoreni razgovor u kojima su panelisti napravili uvod u temu, a nakon toga su odgovarali na pitanja sudionika/ca.

Odnosi između dvoje ljudi koji žive zajedno nerijetko ostaju prostor o kojem se ne govori otvoreno i iskreno.To nije slučaj samo u javnom prostoru već i između to dvoje ljudi. Kako smo uopće došli do takve pozicije? Zašto su čarolija i muka partnerskog odnosa ponekad zavijene šutnjom i etiketom situacija o kojima se ne govori otvoreno? Kako to da mnoge žene i muškarci smatraju da je važno i ispravno ne pričati o partnerskim odnosima ako nešto ne štima? Koje su sve teme o kojima se ne govori, a važno je? Što nam čine projekcije u odnosima? Sigurnost i povjerenje – da li o tome možemo razgovarati otvoreno?

Na webinaru su sudjelovali:

  • gđa Nataša Barolin Belić – certificirana geštalt terapeutkinja i savjetnica za partnerske odnose;
  • gosp. Sandro Belić  – certificirani geštalt terapeut, savjetnik za partnerske odnose i certificirani geštalt konzultant za organizacije

Bez komentara

Your email will not be published
Cancel reply