Vijest > PREDAVANJE: Nije tabu tema pričati o partnerskim odnosima

Article Details:

  • 1st September 2021 - 08:17 GMT
TRIBINE ZA OSOBNI RAZVOJ

PREDAVANJE: Nije tabu tema pričati o partnerskim odnosima

Ovom predavanjem željeli smo otvoriti teme o partnerskim odnosima koji su važan dio naših života, a o kojima se možda ne govori dovoljno jasno.

Na predavanju smo razgovarali o odnosima između dvoje ljudi koji žive zajedno, a nerijetko ostaju u prostoru o kojem se ne govori otvoreno i iskreno. Kako smo uopće došli do takve pozicije? Zašto su čarolija i muka partnerskog odnosa ponekad zavijene šutnjom i etiketom situacija o kojima se ne govori otvoreno? Kako to da mnoge žene i muškarci smatraju da je važno i ispravno ne pričati o partnerskim odnosima ako nešto ne štima? Koje su sve teme o kojima se ne govori, a važno je? Što nam čine projekcije u odnosima?

Pričali smo što našim građanima znači sigurnost i povjerenje – da li o tome mogu razgovarati otvoreno? Imovinski odnosi i odnosi sa širom obitelji – da li su izvor podrške ili nerazumijevanja? Kako odgajamo djecu ili partnerski odnos bez djece?

Na predavanju sudjelovali su:

  • gđa Nataša Barolin Belić –  certificirana geštalt terapeutkinja i savjetnica za partnerske odnose;
  • gosp. Sandro Belić  – certificirani geštalt terapeut, savjetnik za partnerske odnose i certificirani geštalt konzultant za organizacije

Bez komentara

Your email will not be published
Cancel reply