Vijest > PREDAVANJE: Nije tabu tema pričati o partnerskim odnosima

Article Details:

  • 1st September 2021 - 08:17 GMT
TRIBINE ZA OSOBNI RAZVOJ

PREDAVANJE: Nije tabu tema pričati o partnerskim odnosima

Odnosi između dvoje ljudi koji žive zajedno nerijetko ostaju prostor o kojem se ne govori otvoreno i iskreno.To nije slučaj samo u javnom prostoru već i između to dvoje ljudi. Kako smo uopće došli do takve pozicije? Zašto su čarolija i muka partnerskog odnosa ponekad zavijene šutnjom i etiketom situacija o kojima se ne govori otvoreno? Kako to da mnoge žene i muškarci smatraju da je važno i ispravno ne pričati o partnerskim odnosima ako nešto ne štima? Koje su sve teme o kojima se ne govori, a važno je? Što nam čine projekcije u odnosima?

Sigurnost i povjerenje – da li o tome možemo razgovarati otvoreno? Imovinski odnosi i odnosi sa širom obitelji – da li su izvor podrške ili nerazumijevanja? Kako odgajamo djecu ili partnerski odnos bez djece?

Ovom događajem želimo otvoriti neke od ovih tema koje su važan dio naših života, a o kojima se možda ne govori dovoljno jasno. Želimo partnerske odnose otvoriti, demistificirati i govoriti o njima punim plućima.

Na predavanju će sudjelovati:

  • gđa Nataša Barolin Belić –  certificirana geštalt terapeutkinja i savjetnica za partnerske odnose;
  • gosp. Sandro Belić  – certificirani geštalt terapeut, savjetnik za partnerske odnose i certificirani geštalt konzultant za organizacije

Očekujemo Vas dana 29. (SRIJEDA) rujan 2021. u 18.00 sati putem Zoom platforme.

Kako biste prisustvovali predavanju potrebno je da se prijavite putem PRIJAVNICE. Predavanje će se održati putem Zoom platforme.

Radujemo se Vašem dolasku!

Bez komentara

Your email will not be published
Cancel reply