Vijest > ONLINE RADIONICA: Kako fokusom na manje dobiti više u životu

Article Details:

  • 6th October 2021 - 10:27 GMT
WEBINARI, TRIBINE I OKRUGLI STOLOVI

ONLINE RADIONICA: Kako fokusom na manje dobiti više u životu

Prijava putem linka: https://bit.ly/RadionicA
*broj mjesta ograničen na 15 sudionika

ESENCIJALIZAM ILI KAKO MANJE MOŽE BITI VIŠE

Imaš li ikada osjećaj da ima toliko toga zanimljivog na svijetu, toliko knjiga za pročitati, tema za istražiti, projekata na kojima možeš sudjelovati, ali se nekako ne uspiješ posvetiti niti jednom? Osjećaš li se ponekad izgubljeno pred tolikim opcijama i ne znaš čemu se posvetiti? Ili te je možda strah da ako se posvetiš jednoj stvari, da ćeš propustiti toliko drugih mogućnosti?

Većina nas se u nekom razdoblju života bori s prevelikim izborima koji nam se nude. Kada nam je sve dostupno jednim klikom, kako se posvetiti samo jednoj stvari? I bismo li trebali? Ako si se prepoznao/la u barem jednoj od ovih rečenica, ovo je radionica za tebe. Zajedno ćemo proći kroz različite korake, pitanja i probleme koji dolaze s velikim izborom, upoznati perspektivu esencijalizma i osmisliti vlastite planove kako se uspješnije posvetiti našim interesima.

Predavanje vodit će Nikolina Mihić, specijalist za ljudske resurse. Nikolina je po struci psiholog, s velikim interesom u području ljudskih resursa, obrazovanja i razvoja i IT industrije. Najviše voli raditi na temama osobnog i profesionalnog rasta i razvoja te osvještavanja vlastitih snaga i potencijala.Broj mjesta je ograničen na 15 sudionika, stoga požuri s prijavom! 

Bez komentara

Your email will not be published
Cancel reply