Vijest > ONLINE RADIONICA: Kako se oglašavati na Facebooku i Instagramu?

Article Details:

  • 16th September 2021 - 09:32 GMT

ONLINE RADIONICA: Kako se oglašavati na Facebooku i Instagramu?

Broj korisnika društvenih mreža je konstantnom porastu. Ova činjenica posebno ide na ruku poduzetnicima, freelancerima i organizacijama koje jednostavno, cjenovno pristupačno i brzo pronalaze nove klijente ulažući u oglašavanje na društvenim mrežama.

U utorak 14.9.2021. s početkom u 17 sati održala se online radionica na temu Oglašavanja i optimizacije društvenih mreža, sa naglaskom na Facebook i Instagram.

Predavanje je bilo namijenjeno poduzetnicima početnicima i onima koji žele unaprijediti svoje poslovanje, zaposlenicima, no i svima drugima koji žele proširiti svoje znanje društvenih mreža. Kroz radionicu su se prikazali praktični primjeri kroz koje se na iskustveni način spoznaju alati, kanali i strategije iskorištavanja društvenih mreža.

O predavaču:
Lejla Rizvanović, mag.oec. po struci, a u naravi Client Success Manager-ica iz agencije za digitalni marketing iDigital. Svoju je karijeru započela u financijama, na poziciji zamjenice direktora u poduzeću za factoring i osiguranje, no vrlo brzo uviđa da se u marketinškim vodama puno bolje snalazi. Iako je u svijet digitalnog marketinga ušla gotovo slučajno iza sebe ima više od 10 godina iskustva u marketingu. Budžet za oglašavanje kojim upravlja godišnje premašuje 2 mil € i to uglavnom za Google, Facebook i Instagram kampanje. Posljednje tri godine osmišljava i provodi online i offline edukacijske programe, radionice i tečajeve iz područja digitalnog marketinga.

Bez komentara

Your email will not be published
Cancel reply