Vijest > ONLINE RADIONICA: Kako razvijati svoje potencijale i upravljati karijernim razvojem?

Article Details:

  • 21st July 2021 - 10:40 GMT
WEBINARI, TRIBINE I OKRUGLI STOLOVI

ONLINE RADIONICA: Kako razvijati svoje potencijale i upravljati karijernim razvojem?

Polaznici ove radionice su naučili sve o elementima ostvarenja potencijala, refleksiji trenutnog stanja u tim elementima, koje su osobne i profesionalne smjernice za dalje, kako prepoznati područja na koja se trebamo usmjeriti. Također, naučili su sve o načinu ostvarenja potencijala te kako se usmjeriti na područja u kojima naš potencijal radi maksimalno kada smo ih prepoznali. U skladu s tim i razvojem karijere, dobio se i uvid u alate koji služe definiranju karijernih prioriteta za daljnji sustavni razvoj.

Predavačica je bila Ivona Zgrabljić, koja je direktorica tvrtke Edukator Kreator čiji inovativan i kreativan način rada pomaže pojedincima, organizacijama, poslovanjima i općenito društvu osnažiti elemente osobnog i karijernog razvoja kroz razne alate bazirane na psihologiji snage.

Također, Ivona kao poslovna trenerica i savjetnik za razvoj karijere, autorica je inovativnog alata Edukator ID koji služi pojedincima za upoznavanje vlastite autentičnosti te im pomaže u prihvaćanju sebe, identificiranju jedinstvenih snaga i talenata te definiranju daljnjeg karijernog razvoja. Ideja i osmišljavanje ovakvog alata za razvoj pojendica i organizacija, nastala je sa Ivoninom vizijom koja ju je odvela u pravcu psihologije i razvoja ljudskih potencijala.

Cilj joj je bio osmisliti alate za osobni i profesionalni razvoj koji služi pojedincima u otkrivanju vlastite autentičnosti kako bi na osnovu dubljeg poznavanja sebe, osoba mogla donositi bolje osobne i poslovne odluke. Poslovanje Edukator Kreator koje je pokrenula često svojim programima služi kao baza, prekretnica ljudima da donesu nove odluke i započnu projekte koji su im dugo na srcu i potiče ih na spoj kreativnosti i proaktivnosti.

Uz alat Edukator ID alat koji na cjeloviti način pristupa identificiranju potencijala zaposlenika osmislila je i Company ID alat u svrhu definiranja organizacijske kulture.

Bez komentara

Your email will not be published
Cancel reply