PREDSJEDNICA EUROPSKOG POKRETA HRVATSKA I EUROPSKOG DOMA ZAGREB NATAŠA OWENS SUDJELOVAT ĆE NA DUBROVNIK FORUMU (25. – 26. kolovoza 2016.)

Predsjednica Europskog pokreta Hrvatska i Europskog doma Zagreb Nataša Owens sudjelovat će u Dubrovniku (25.-26. kolovoza 2016.) na Dubrovnik Forumu čija je središnja tema jačanje europske suradnje kroz povezivanje Sjevera i Juga.

 Republika Hrvatska Forum organizira u svojstvu zagovarateljice Inicijative Jadran-Baltik-Crno more. U tom kontekstu, Forum će pružiti priliku za strateški dijalog o suradnji na području jugoistočne, srednje i baltičke Europe te će okupiti veći broj šefova država i vlada, ministara nadležnih za vanjske poslove, gospodarstvo, promet i energetiku te ostalih visokih dužnosnika.

 Forum će ujedno predstavljati priliku za raspravu o novim mogućnostima suradnje, u cilju jačanja konkurentnosti i privlačenja investicija, kao i razvoja snažnijih veza između država sudionica na nizu područja, uključujući energetiku, promet i telekomunikacije.

U privitku možete vidjeti DUBROVNIK FORUM – program.