PREDAVANJE: PREPOZNAVANJE POTREBA I RAZVOJ SAMOSVIJESTI STRUČNJAKA

Poštovani,

Europski dom Zagreb, Europski pokret Hrvatska i Familylab započeli su novi projekt pod nazivom Podrška koju trebaju pedagoški djelatnici u radu s djecom i roditeljima. U sklopu ovoga projekta organizirat ćemo predavanja i radionice koje su namijene pedagoškim djelatnicima koji rade u vrtićima, školama i drugim institucijama koje se bave odgojem i obrazovanjem djece i mladih.
 
Ovim putem pozivamo Vas na naše prvo predavanja pod nazivom
 

Prepoznavanje potreba  i razvoj samosvijesti stručnjaka
 

Tema susreta je prepoznavanje potreba koje su bitne za razvoj samosvijesti stručnjaka – zbog vlastite dobrobiti i zbog toga što samosvjesni nastavnici/odgajatelji mogu iznimno obogatiti i izmijeniti kvalitetu života u vrtićima i školama. Kada govorimo o dobrobiti djece i mladih to je jedna od osnovnih kvaliteta koju oni trebaju u odnosima s odraslima – samosvjesne ljude koji znaju kako graditi i njegovati odnose. Time zajednički život u vrtićima i školama postaje kvalitetniji i bolji, a nastavni i odgojni proces, kao i samo poučavanje dobiva dodatnu kvalitetu.
 
Predavanje će održati gđa Dušanka Kosanović, psihologinjavoditeljica Familylabove edukacije za pedagoške djelatnike Od poslušnosti do odgovornosti – razvoj kompetencija u odnosima. Očekujemo Vas u četvrtak 18. listopada 2018. od 18.00 do 19,30 sati u Europskom domu Zagreb, Jurišićeva 1/I.
 
 Radujemo se vašem dolasku!