PREDAVANJE: LJUBAV U DOBA BLAGDANA

Poštovani,
Čast nam je pozvati Vas na predavanje iz Ciklusa tribina za osobni razvoj pod nazivom
 

LJUBAV U DOBA BLAGDANA

 

Ovo blagdansko doba, pravo je vrijeme za razmišljanje i razgovor o ljubavi tako da ćemo na ovom predavanju razmišljati i razgovarati o zaljubljenosti, zanesenosti i zaljubljivanju – kako se zaljubljujemo, da li je zaljubljenost stvaran osjećaj ili je obmana ili pak oboje? Kako to da se neki zaljubljuju često, a neki tako teško ili možda samo jednom u životu? Zašto zaljubljenost neke osobe boli? Malo ćemo spomenuti i istraživanja ljubavi i što smo kroz ta istraživanja naučili o našoj zaljubljenosti i ljubavi.

Razgovarat ćemo i o ljubavi u obitelji da li nam je u doba blagdana jača i više nas povezuje ili baš u ovo, blagdansko, doba, ljubav u obitelji puca po šavovima i izgleda više da smo narogušeni jedni na druge nego da smo u blagdanskom zajedništvu.

Također ćemo razgovarati i o ljubavi prema sebi – da li volimo sebe, zašto je nekima tako teško ili, skoro pa nemoguće,  voljeti sebe? A da li možemo iskreno voljeti drugog ako ljubavi za sebe nemamo? Da li se može naučiti voljeti sebe i kako?
Bit će riječi o u ljubavi u partnerskom odnosu, da li se možemo iskreno voljeti dugo ili vrijeme neminovno nagriza partnersku i bračnu ljubav? Kako sačuvati našu ljubav i kako ju njegovati u teškoćama?

Kad govorimo o ljubavi onda ćemo svakako govoriti i o ljubavi prema životu u svim njegovim malim i velikim dijelovima. Da li nas ona nadahnjuju i da li nas dovoljno nadahnjuju da nam dani našeg života budu lijepi i radosni? Ako ne, da li možemo naučiti kako biti nadahnuti ljubavlju prema životu? Da li je uopće moguće naučiti ljubav?

I za one koji vjeruju, govorit ćemo o ljubavi koja nadilazi naše ljudsko poimanje …

Predavanje će održati gđa Nataša Barolin Belić,  certificirana geštalt terapeutkinja i savjetnica za partnerske odnose. Na predavanju će Vam naša predavačica odgovoriti na sva pitanja koja im budete postavili.

Očekujemo Vas dana 19. (ČETVRTAK) prosinca 2019. u 18.15 sati u Europskom domu Zagreb, Jurišićeva 1.

Radujemo se Vašem dolasku!