PREDAVANJE: KORACI DO EU KARIJERE

Europski pokret Hrvatska i Europski dom Zagreb u suradnji s gđom Tea Babić (ambasadorica EU karijera) održat će predavanje o mogućnostima stažiranja i zapošljavanja u institucijama Europske unije pod nazivom

KORACI DO EU KARIJERE

Svi zainteresirani će dobiti priliku saznati nešto više o:

• selekcijskom postupku za zapošljavanje koji provodi EPSO
• dijelovima EPSO testa
• mogućnostima zapošljavanja
• mogućnostima stažiranja

Obvezne prijave putem priložene poveznice: https://forms.gle/oqVpUQGBK5dgU32Q9

Predavanje će se održati dana 12. (četvrtak) ožujka 2020. g. u 17.00 u Europskom domu Zagreb, Jurišićeva 1.

 
Europski ured za odabir osoblja (EPSO), sa sjedištem u Bruxellesu, priprema i provodi selekcijske postupke za gotovo sve institucije i agencije Europske unije. Ako se primjerice želite zaposliti u Europskom parlamentu, Vijeću, Komisiji, Europskom sudu, Revizorskom sudu, Gospodarskom i socijalnom odboru, Odboru regija i uredu europskoga Ombudsmana u većini ćete slučajeva morati proći EPSO selekcijski postupak.
———-

Tea Babić ambasadorica je EU karijera imenovana od strane Europskog ureda za odabir osoblja (European Personnel Selection Office – EPSO). Do sada je održala nekoliko izlaganja na kojima je sudjelovalo više od 300 mladih ljudi.

Europski pokret Hrvatska, zajedno sa Europskim domom Zagreb, već 29 godina ima za cilj promicanje europskih ideja i suradnje. Vodeće su nevladine udruge za promociju europskih integracija, ali i neformalnog obrazovanja, međunarodnih odnosa i kulture.