PREDAVANJE: DIJALOG U PEDAGOŠKOM KONTEKSTU – UČIMO SMISLENO RAZGOVARATI

Poštovani,
 
Europski dom Zagreb, Europski pokret Hrvatska i Familylab Hrvatska pozivaju vas na drugo predavanja iz ciklusa Podrška koju trebaju pedagoški djelatnici u radu s djecom i roditeljima pod naslovom
 

DIJALOG U PEDAGOŠKOM KONTEKSTU – UČIMO SMISLENO RAZGOVARATI

Tema dijaloga iznimno je važna za stručnjake u mnogim profesijama, a posebno u području odgoja i obrazovanja. Susreti s djecom i tinejdžerima, roditeljima, kolegama, nadređenima te drugim stručnjacima predstavljaju svakodnevne interakcije u kojima pedagoški djelatnici ponekad više, a ponekad manje uspješno ostvaruju svoj cilj podučavanja i odgoja, ali i razrješenja nesporazuma i sukoba kao i zastupanja dobrobiti djece i vlastite dobrobiti pred drugima. U usvajanju vještine vođenja dijaloga često smo prepušteni sami sebi, vlastitom talentu i snalaženju jer je u sustavu obrazovanja malo prilika da se uči kako voditi smisleni dijalog. Ovom važnom temom se dugoročno i opsežno bavimo u 6-mjesečnoj Familylabovoj  edukaciji “Od poslušnosti do odgovornosti”. Predavanje je namijenjeno pedagoškim djelatnicima koji rade u vrtićima, školama i drugim institucijama koje se bave odgojem i obrazovanjem djece i mladih.
 
Predavanje će održati gđa Dušanka Kosanović, psihologinja – voditeljica Familylabove edukacije za pedagoške djelatnike Od poslušnosti do odgovornosti – razvoj kompetencija u odnosima.
 
Očekujemo Vas u četvrtak 15. studenog 2018. od 18 do 19,30 sati u Europski dom Zagreb, Jurišićeva 1/I.
 
Radujemo se vašem dolasku!