Vijest > Webinar: KADA NAM SE NEŠTO ODUZME

Article Details:

  • 7th December 2020 - 12:45 GMT
CIKLUS TRIBINA ZA OSOBNI RAZVOJ

Webinar: KADA NAM SE NEŠTO ODUZME

Europski pokret Hrvatska i Europski dom Zagreb najavljuju webinar iz Ciklusa tribina za osobni razvoj pod nazivom

KADA NAM SE NEŠTO ODUZME

Vrijeme u kojem živimo jest vrijeme u kojem nam je oduzet uobičajeni način našeg života. Odsječeni smo od navika koje smo stvarali godinama, od situacija koje smo planirali i kvalitete života na koju smo naučeni. Nedostaju nam bliski fizički kontakti, zagrljaji s prijateljima, bliska šaputanja, šetnje ruku pod ruku i štošta drugog. Strah za zdravlje naših najbližih i nas samih nas povremeno preplavljuje. Takva situacija nosi u sebi osjećaj gubitka i žaljenja. Gubitak i žaljenje jesu stvar osobnog doživljaja događaja i svijeta no isto tako su i dio relacije s društvom i društveni fenomen. Na webinaru ćemo pričat o tome kako se nositi s gubicima i žaljenjem te kako vidjeti dalje od horizonta koji nam nosi neizvjesnost te što nas može podržati u stvaranju pozitivne percepcije budućnosti.

Na predavanju će sudjelovati:

  • gđa Nataša Barolin Belić –  certificirana geštalt terapeutkinja i savjetnica za partnerske odnose;
  • gosp. Sandro Belić  – certificirani geštalt terapeut, savjetnik za partnerske odnose i certificirani geštalt konzultant za organizacije

Očekujemo Vas dana 16. (SRIJEDA) prosinca 2020. u 19.00 sati preko Zoom aplikacije. Kako biste prisustvovali predavanju potrebno je da se prijavite putem PRIJAVNICE, a nakon prijave dobiti ćete link preko kojega možete interaktivno sudjelovati u predavanju.

Radujemo se Vašem dolasku!

Bez komentara

Your email will not be published
Cancel reply