INFORMATIVNO DOGAĐANJE O STUDIRANJU U EUROPSKOJ UNIJI

Europski dom Zagreb, Institut za razvoj obrazovanja i Dream Foundation  pozivaju učenike i studente na informativno događanje o mogućnostima studiranja u EU

Europskim domom Zagreb, Institut za razvoj obrazovanja (IRO), u suradnji s Dream Foundation organizira Informativno događanje o novim mogućnostima za studiranje u Europi za učenike i studente nakon ulaska Hrvatske u Europsku uniju koje će se održati u četvrtak, 14. studenog 2013. od 18 do 20 sati u Europskom domu Zagreb, Jurišićeva 1/I.kat u Zagrebu. Program događanja sastoji se od uvodnog izlaganja obrazovnih savjetnika IRO-a o novim mogućnostima za studiranje u Europi za učenike i studente nakon ulaska Hrvatske u EU te izlaganja čak 7 europskih sveučilišta iz Velike Britanije, Nizozemske i Danske koja će predstaviti mogućnosti studiranja u ovim zemljama i odgovoriti na pitanja posjetitelja.

Ulaz na događanje je slobodan za sve posjetitelje, a posjetitelji se trebaju registrirati putem besplatnog prijavnog obrasca niže.

Informativno događanje o studiranju u Europi za učenike i studente odvija se u okviru Smotre sveučilišta u Zagrebu koja se održava od 14. do 16. studenoga 2013. u Boćarskom domu, Prisavlje 2. Zainteresirani učenici i studenti također mogu posjetiti štandove predstavnika Dream Foundation i europskih sveučilišta tijekom trajanja Smotre 14. i 15.studenog od 10 do 17 sati i 16. studenog od 10 do 14 sati u Boćarskom domu. Program i detaljne informacije o Smotri sveučilišta u Zagrebu potražite na stranici http://smotra.unizg.hr/

Institut za razvoj obrazovanja (http://www.iro.hr/hr/) od 1999.godine savjetuje učenike i studente o mogućnostima studiranja i financijske potpore za studij u Hrvatskoj i inozemstvu, a ujedno je hrvatski predstavnik Dream Foundation, europske neprofitne organizacije koja pruža potporu studentima koji žele studirati u EU.

Prijavni obrazac za predavanje