Europskog online dana poslova “Seize the Summer with EURES 2018.”

EURES Hrvatska u partnerstvu s EURES-om Portugala, Slovenije i Španjolske organizira novo izdanje Europskog online dana poslova pod nazivom “Seize the Summer with EURES 2018” 15. veljače 2018. od 10:00 do 18:00.

Date:
15/02/2018 –

10:00 to 18:00
Venue:

(link is external)pretraživanje dostupnih prijevoda na prethodnoj povezniciEN•••

/croatia/file/eures-hrvatska-register-nowjpg_hreures-hrvatska-register-now.jpg

EURES "Seize the Summer 2018."

©

(link is external)

Ovaj sajam poslova sektorski je i geografski ograničen na  poslodavce u turizmu Hrvatske, Slovenije, Portugala, Španjolske, Francuske, Italije, Malte, Cipra i Grčke, no otvoren tražiteljima posla iz svih država članica.

Osim popunjavanja radnih mjesta radnicima iz drugih država članica, ovaj će događaj biti dodatni vid povezivanja ponude i potražnje na nacionalnom tržištu rada Republike Hrvatske.

Tražitelji posla moći će, iz vlastitog doma ili s druge lokacije sa stabilnom Internet vezom, bez potrebe za putovanjem i bez dodatnog troška, stupiti u kontakt s hrvatskim i poslodavcima iz drugih država članica koji nude posao u ljetnoj sezoni 2018. Hrvatski poslodavci iz svojih će ureda, s minimalnim utroškom vremena i bez dodatnog troška, imati priliku stupiti u kontakt s tražiteljima posla iz Hrvatske i ostatka Europe, popuniti slobodna radna mjesta i spremni dočekati još jednu uspješnu turističku sezonu.

Službeni jezik događaja je engleski.

Detaljnije informacije o događaju i izlagačima, te ponudi poslova dostupne su na portalu https://www.europeanjobdays.eu/en/seizethesummer2018 (link is external)pretraživanje dostupnih prijevoda na prethodnoj povezniciEN•••.

Related Link(s):