CROATIA HEADS OF UNIT

EPSO ured objavio je natječaj za Načelnike odjela sa hrvatskim državljanstvom u institucijama EU.

Jeste li spremni…postati rukovoditelj u središtu Europe?

 

Dok se Hrvatska priprema za pristupanje Europskoj uniji, EU se suočava s jednim od najvećih izazova u povijesti. U institucijama EU-a potrebno nam je najbolje osoblje koje će pridonijeti rješavanju najsloženijih pitanja koja utječu na pola milijarde stanovnika i buduće generacije.

 

Tražimo načelnike odjela s hrvatskim državljanstvom za popunjavanje srednjih rukovodećih radnih mjesta.

Potrebni su nam talentirani i iskusni rukovoditelji koji mogu raditi u stresnom i višenacionalnom okruženju te voditi timove u području prava, ekonomije ili javne uprave.

Kako biste nam se pridružili, morate imati najmanje 10 godina odgovarajućeg profesionalnog iskustva, uključujući 3 do 5 godina iskustva na rukovodećim mjestima ili u vođenju osoblja, završen sveučilišni studij u području svoje struke, izvrsne organizacijske i međuljudske vještine, te morate savršeno vladati hrvatskim jezikom (na razini materinjeg jezika ili istovrijednoj razini) i imati praktično znanje engleskog, francuskog ili njemačkog.

 

Želite li napredovati u dinamičnom, stresnom okruženju, znate li se suočiti s velikim izazovima i pridonijeti njihovu rješavanju,  smatrate li da ste spremni….prijavite se na natječaje za načelnike odjela na poveznici www.eu-careers.eu do 28. svibnja u podne (po srednjoeuropskom vremenu).