POČETNA

PREDAVANJE: O OČEKIVANJIMA UZDUŽ I POPRIJEKO

Poštovani,

Čast nam je pozvati Vas na predavanje iz Ciklusa tribina za osobni razvoj pod nazivom

O OČEKIVANJIMA UZDUŽ I POPRIJEKO

Očekivanja su neizbježna, svakodnevno nas prate i druže se s nama. Očekivanja imamo od osoba koje volimo i s kojima živimo, od kolega, susjeda, od društva i na kraju ili na početku i od samih sebe. Očekivanja mogu biti svjesna i nesvjesna, izgovorena ili neizgovorena. Neizgovorena očekivanja izazivaju konflikte, probleme, trpljenje, povrede, nezadovoljstva i gorčinu.  

Zašto je tome tako? Zato što neizgovorena očekivanja nisu vidljiva, ostaju u sjeni i iz te sjene utječu na naš svakodnevni život a ne možemo s njima napraviti ništa jer im nismo dali prostor za “našim životnim stolom”.

Kad osvijestimo i izgovorimo očekivanja ili ih, kao prvi korak, priznamo sami sebi, na njima možemo raditi. Naša očekivanja imaju veze prvenstveno s nama, a ne s drugim ljudima i u tom uvidu je ključ naše slobode od očekivanja. O svemu tome i o još mnogočemu vezanom uz očekivanja govorit ćemo na našem predavanju.

Na predavanju će sudjelovati:

  • gđa Nataša Barolin Belić -  certificirana geštalt terapeutkinja i savjetnica za partnerske odnose;
  • gosp. Sandro Belić  - certificirani geštalt terapeut, savjetnik za partnerske odnose i certificirani geštalt konzultant za organizacije

 Očekujemo Vas dana 22. (SRIJEDA) siječnja 2020. u 18.15 sati Europskom domu Zagreb, Jurišićeva 1.

Radujemo se Vašem dolasku!